Dongyang Derun schittert Materieel Co., Ltd

Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /data/www/trade/tradeweb/protected/controllers/BaseController.php on line 4299 Warning: in_array() expects parameter 2 to be array, null given in /data/www/trade/tradeweb/protected/controllers/BaseController.php on line 4300
Home
producten
over ons
fabriek tocht
Kwaliteitscontrole
contact met ons op
Vraag een offerte aan
Thuis

Dongyang Derun Glitter Material Co.,Ltd Fabrieksreis

Uitstekend zoals altijd tot meer opdracht zal geven. De snelle levering en de grote kwaliteit, danken u!

—— Laura Smith

Het beste schittert document voor ambachten. De absoluut fantastische dienst, uitzonderlijk kwaliteitsproduct, zou absoluut van dit bedrijf, U DANKEN opnieuw kopen.

—— Suzanne Thompson

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Ons Bedrijf werd gevestigd in het jaar van 2005, een gebied van meer dan 4.000 vierkante meters, dicht bij Yiwu-Stad, is Yiwu de grootste internationale goederenmarkt, het geschikte vervoer en de ontwikkelde informatie.

   

  Dongyang Derun Glitter Material Co.,Ltd

   

  Ons productieteam heeft productiearbeiders ervaren, meer dan 12 die jaar productiedeskundigen van 30% rekenschap worden gegeven, hebben wij culturele filosofie vooruitgegaan, beschermt de ervaren productiebackbone, effectief de kwaliteit van vervaardigde producten!

  Wij gebruiken het de industrie geavanceerde professionele productiemateriaal, heeft momenteel vier lijnen en een waaier van professionele deskundigheids ondersteunende faciliteiten, kan bijna 10.000 meters per dag veroorzaken, efficiënt en hoog - kwaliteit!

   

  Dongyang Derun Glitter Material Co.,Ltd

   

   

  Dongyang Derun Glitter Material Co.,Ltd

   

   

  Dongyang Derun Glitter Material Co.,Ltd

   

   

  Dongyang Derun Glitter Material Co.,Ltd

   

   

   

   

   

 • OEM / ODM

  De welkom OEM/ODM-dienst. En schitter kleur, dikte, kan het ontwerp met de steekproef worden gemaakt.

 • R & D

  Wij hebben ons in schitteren materiaal, schitteren leer, schitteren stof, schitteren kaartdocument, schitteren Eva sinds 2005, zijn benchmark van de speciale leerindustrie gespecialiseerd! Ons team is strikt de ervaren en kwaliteit van de controleproductie!

   

  Met een professionele ontwerpafdeling, heeft ons bedrijf voordelen in het ontwikkelen van nieuwe producten. Onze producten verkochten rondom de wereld, hoofdzakelijk Europa, de Verenigde Staten, Zuidoost-Azië. Zuid-Amerika en andere delen van de wereld, hebben wij met het productiemateriaal, wetenschappelijk beheer vooruitgegaan, maar wat nog belangrijker is begaafde mensen, innovatieve bedrijfsideeën moeten hebben.

  Wij verheugen ons op uw oprechte samenwerking, sluiten ons aan bij handen en win-win!

   

  Dongyang Derun Glitter Material Co.,Ltd

   

   

  Dongyang Derun Glitter Material Co.,Ltd

   

Contactgegevens
Dongyang Derun Glitter Material Co.,Ltd

Contactpersoon: Miss. Joan Tan

Tel.: 86-579-86366506

Fax: 86-0579-86366995

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)